miercuri, 12 martie 2008

Primaria atacata puternic in ultima perioada

Asfaltarile recente realizate de Primaria Iasi a creat un adevarat razboi intre consilierul PD-L, Daniel Oajdea si reprezentantii Primariei. Asfaltari facute de mantuiala, asta e concluzia dupa ce analizam putin situatia de pe strada Morilor de Vant. Bordurile se clatina, asfaltul se desprinde, lucrari care trebuiau sa reziste ani buni de zile se naruiesc in cateva luni. Consilierii locali vor organiza maine o sedinta extraordinare de consiliu local , iar punctual trei pe ordinea de zi este marea asfaltare. In cazul in care si expertii vor concluziona ca asfaltarea este o mare bataie de joc si o risipa de bani, Daniel Oajdea va actiona in instanta.
Ieri a avut loc o alta disputa intre Daniel Oajdea si viceprimarul, Constantin Neculau. Cauza: punctual 3 de pe ordinea de zi a sedintei extraordinare de maine. Oajdea a obtinut de la secretariatul tehnic o ordine de zi de pe care lipsea punctual 3 care viza expertizarea asfaltarilor. Viceprimarul, Constantin Neculau dezminte afirmatiile lui Oajdea si il asigura ca punctual 3 va exista pe ordinea de zi de maine. Iritat de afirmatiile lui Oajdea, viceprimarul ameninta ca dupa finalizarea expertizarii asfaltarilor realizate, Daniel Oajdea va fi dat in judecata pentru ofensele aduse reprezentantilor Primariei. Degeaba, Daniel Oajdea este total dezinteresat de aceasta amenintare.
Primaria e atacata din toate partile si nu stie pe unde sa mai scoata capul. De aceea, primarul, Gheorghe Nichita si-a luat un mini – concediu pana pe 12 martie ca sa isi poata aranja campania electorala. Sarcinile primarului au fost preluate de viceprimarul, Constantin Neculau care va si conduce sedinta extraordinara de maine.

Niciun comentariu: