marți, 26 februarie 2008

Femeia intre brand si politica

E atacata aproape mereu de liderii partidelor politice, cu toate acestea nu se lasa. Numele sau e recunoscut si peste hotare, insa nu pentru cariera sa politica,ci pentru hainele create. Brandul sau doreste sa fie recunoscut si pe plan politic. Nu se stie daca va reusi... Momentan are doar panouri prin tot Iasul si organizeaza intalniri cu cetatenii din cele mai importante cartiere. Nu le ofera solutii pentru problemele iesenilor pentru ca nu a inceput inca campania. De pe 15 martie ii va bombarda si cu sugestii.
A anuntat ca va avea o campanie impotriva PSD-ului si i-a anuntat ca va obtine cel putin un 18%.
Nu se stie daca i-a convins, un lucru e cert candideaza de pe pozitia de independent la Primaria Iasului.
Cum a ajuns o femeie in politica? Simplu ... s-a gandit ca este persoana potrivita sa conduca Iasul, mai bine decat o face Gheorghe Nichita. Ce surprize pregateste iesenilor si adversarilor sai vom afla pe 15 martie.
Cum arata o femeie in politica? E cam acida in prezenta actualului primar si in ceea ce priveste actiunile primarului, cu o tinuta de fiecare data ireprosabila si cu un staff tanar imbracat "ultima fita". Dornica de afirmare, Irina Schrotter isi retuseaza acum campania. Nesansa ei, multi dintre ieseni o stiu doar pentru creatiile sale in materie de haine , si nu pentru actiunile sale politice.
Nu e intimidata de faptul ca e singura femeie din Iasi care candideaza pentru Primarie , crede ca are aceeleasi drepturi ca si barbatii si poate conduce acest oras mai bine decat Gheorghe Nichita.

Niciun comentariu: